luni, 27 august 2012

Despre Adobe Photoshop

Adobe Photoshop este un program de editare a imaginilor digitale de pe calculator, este un program complex care este folosit atat de incepatori cat si de persoanele experimentate in editarea imaginilor. Acest software este produs de o companie americana cunoscuta in mediul online sub numele de Adobe Systems. Programul este adresat persoanelor profesioniste dar se invata foarte usor deoarece internetul este plin de tutoriale cat si informatii care ajuta orice incepator sa progreseze pe zi ce trece.

In acest moment programul Adobe Photoshop este cel mai cunoscut program de editare a imaginilor deoarece are o gama larga de unelte care ajuta foarte mult persoanele care doresc poze modificate sau de ce nu poze pentru reviste. Programul este complex cu o multitudine de unelte care ajuta utilizatorul sa modifice luminozitatea, contrastul, culoarea, focalizarea si adaugarea de efecte dar sa nu uitam ca putem sa decupam si sa retusam foarte usor. 

La achizitionarea unei licente Adobe Photoshop cumparatorul primeste si o aplicatie dinamica pentru imaginii si anume ImageReady care are un set complex de instrumente pentru optimizarea si previzualizarea imaginilor dinamice cat si statice dar este si o unealta pentru a creea imagini animate in format .gif. 

Programul acesta este cel mai folosit software de editare a imaginilor pe computer, el este folosit in mare parte pentru reviste, ziare, carti, reclame publicitare online cat si offline si altele. Este un program foarte usor de utilizat si se invata foarte repede, se poate castiga bani frumos pe urma acestui program prin vanzarea lucrarilor personale.

Cu acest articol particip la campania organizata de EXE Software.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu